Hvem klarer din glasskade?

Hvem klarer din glasskade, når uheldet er ude? Dag og Nat Glas står altid til rådighed. Vi kører dag og nat, året rundt for at ordne glasskader og sikrer både boliger og butikker, hvis der har været uønskede gæster, eller der på anden vis er opstået et uheld.

 

Vi hjælper, effektivt og hurtigt 

Uanset om det er uønskede gæster eller vind og vejr, der har forårsaget din glasskade, rykker vi ud og løser din glasskade hurtigt og effektivt.
Ved de fleste indbrud i boliger og forretninger efterlader tyven typisk et spor af afbrækkede lister, karme og knuste ruder – alt sammen ting vi kan løse, når vi rykker ud.

 

Har du fået en glasskade?

Vi er din glasleverandør, når uheldet er ude.
Vi er stolte af at have mere end 25 års erfaring i faget som glarmester.
Med den store erfaring kan vi hurtigt rykke ud med både glas og det helt rigtige værktøj til at rette op på din glasskade.
Det er ikke sjovt at leve med en glasskade i længere tid, og det ved vi!

 

Glasskade i Århus eller omegn

Har du brug for assistance og bor du i Århus eller omegn?
Vi udfører glasreparationer i hele Østjylland, og vil gerne hjælpe dig, når du har været udsat for et uheld, eller på anden vis er kommet galt afsted med dit glas.
Vi har stor erfaring i at ordne skader på store og små ruder, uanset om det er en glasskade i en butiksrude eller vinduet i spisestuen.

Lad os klare din glasskade, så du ikke skal tænke mere over det. Vi giver dig et uforpligtende tilbud og rykker ud med det samme.
Giv os et opkald på tlf.: 86 78 60 48, så rykker vi ud.